My-Connect
Xelion

Met My-Connect Xelion hebben bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde. Een optimaal bereikbare organisatie met medewerkers die altijd en overal met VoIP kunnen bellen. Zowel met de vaste telefoon, PC, laptop als met de smartphone.

xelion

Communiceer hoe jij
wilt communiceren

Cloudtelefonie van My-Connect Xelion maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale. Dankzij de ontwikkeling van softwaretechnologie is het mogelijk om voor een vaste aantrekkelijke prijs per maand een zeer rijk pallet aan mogelijkheden te bieden.

Alle functionaliteiten
standaard inbegrepen

Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder extra te hoeven betalen.

Bovendien is vrijwel alles eenvoudig door de eigen medewerkers in te richten en dagelijks aan te passen. My-Connect Xelion maakt dat zakelijke telefonie en VoIP zakelijk bellen een veel rijkere ervaring wordt waarvan klanten en medewerkers elke dag het plezier en gebruikersgemak zullen ervaren.

Xelion 8: Slimme zakelijke telefonie

Integratie met CRM en ERP-processenMy-Connect Xelion biedt niet alleen een hele goede oplossing voor VoIP telefonie aan, maar is ook ontworpen vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat. Integratie met CRM en ERP-processen staat hoog op de agenda van Xelion en veel gebruikers.

Ontzettend veel mogelijkhedenMet My-Connect Xelion zijn er ontzettend veel mogelijkheden standaard aan boord. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand.

Wij staan voor u klaarXelion als Nederlands bedrijf is altijd dichtbij en benaderbaar voor specifieke vragen en oplossingen. Wij staan altijd klaar om u hulp te bieden met onze expertises.

xelion-app

Xelion 8 App

Dankzij de unieke Xelion 8 app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is mogelijk dankzij de openheid van het platform. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt.

Klant
Worden?

Wil je als eindgebruiker gebruikmaken van een van onze diensten? Gebruik het contactformulier en we brengen je graag in contact met een van onze partners.

My-Connect
Eisenhowerweg 16
5466 AC Veghel


T 088 011 04 00
sales@my-connect.nl

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.

Partner
Worden?

Wil je My-Connect partner worden? Gebruik het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.