My-Connect
Nexxt

Met My-Connect Nexxt heb je zelf de touwtjes in handen. Dankzij het intuïtieve Nexxt dashboard kunnen gebruikers zelf bepalen welke widgets ze nodig hebben, zoals wachtrijen, telefoonboek, opnames of videostreams.

Eenvoudig in gebruik,
vele functionaliteiten

Het My-Connect Nexxt platform is eenvoudig in gebruik, waardoor weinig technische kennis vereist is om het optimaal te benutten. Het intuïtieve dashboard in combinatie met de handige Nexxt app biedt talloze mogelijkheden om te communiceren via de cloud. Bedrijven kunnen al starten vanaf 2 gebruikers en alle functionaliteiten zijn inbegrepen bij de basislicentie.


Naadloos CRM-systemen integreren
met Nexxt Integrations

Direct alle relevante gegevens van klanten laten zien als men gebeld wordt? Dit bespaart tijd en dus geld! Met de CRM integrator wordt de My-Connect Nexxt telefonieomgeving eenvoudig gekoppeld met contactenlijsten en CRM-systemen. Via een pop-up wordt de informatie vanuit het gewenste CRM getoond.

Waarom kies je voor My-Connect Nexxt

Bewezen & betrouwbaar

Zorgeloos en veilig werken op welke locatie dan ook, My-Connect Nexxt zorgt voor een veilige telefonie omgeving. My-Connect Nexxt wordt in Nederland ontwikkeld en nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd zonder extra kosten.

Alles eenvoudig zelf beheren

Bepaal zelf hoe je wil werken! Met het My-Connect Nexxt dashboard bepalen gebruikers welke widgets ze nodig hebben en passen eenvoudig zelf het dashboard aan. Met My-Connect Nexxt hebben gebruikers zelf de touwtjes in handen.

Uitgebreide integraties

Koppel Nexxt met CRM-systemen dankzij Nexxt Integrations of met mobiele providers voor een ijzersterke VaMo (vast-mobiel) oplossing op SIM-niveau.

My-Connect Nexxt App

Met de My-Connect Nexxt App zijn gebruikers altijd bereikbaar. Het maakt bovendien niet uit of het een normaal gesprek of een videogesprek is. Gebruikers kunnen de statussen van collega’s inzien en zowel een persoonlijke chat als groepsapp starten om snel aan informatie te komen. Daarbij kunnen ook voicemails met de app visueel worden beheerd en veranderen gebruikers eenvoudig hun status.

Klant
Worden?

Wil je als eindgebruiker gebruikmaken van een van onze diensten? Gebruik het contactformulier en we brengen je graag in contact met een van onze partners.

My-Connect
Eisenhowerweg 16
5466 AC Veghel


T 088 011 04 00
sales@my-connect.nl

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.

Partner
Worden?

Wil je My-Connect partner worden? Gebruik het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.