My-Connect
Mobile

Met My-Connect Mobile ben je altijd en overal bereikbaar. Het maakt niet uit waar jij je bevindt, want alle functies van My-Connect Mobile worden wereldwijd ondersteund, waardoor je bereikbaar blijft, onafhankelijk van je fysieke locatie. My-Connect Mobile maakt gebruik van de twee best geteste mobiele netwerken in Nederland (KPN en T-Mobile) en is daarom een uiterst betrouwbare, flexibele en schaalbare mobiele oplossing.

Netwerk onafhankelijk
data delen

My-Connect Mobile maakt gebruik van de netwerken van KPN en T-Mobile en biedt als enige provider in Nederland de optie om onderling data te delen, onafhankelijk van het gekozen netwerk. Wanneer je 4 of meer gelijkwaardige My-Connect Mobile abonnementen afneemt is data delen gratis binnen hetzelfde netwerk en maar €2,50 per maand per SIM over verschillende netwerken.


Download en bekijk de brochure

Download brochure

Vast- en mobielintegratie
(VaMo)

Integreer My-Connect Mobile met jouw vaste telefonieplatform en maak je mobiele toestel volwaardig onderdeel van de bedrijfstelefonie omgeving. Voor de beste resultaten, integreer My-Connect Mobile met My-Connect Telepo of Nexxt.

Overal, altijd en op elk toestel beschikbaar

Altijd een passend mobiel abonnement

My-Connect Mobile abonnementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zodat er altijd een oplossing is die past bij jouw behoeften. Met My-Connect Mobile bel je standaard onbeperkt naar vaste en mobiele nummers, tenzij je kiest voor een Pay as you Go-abonnement.

Alle voordelen van
My-Connect Mobile

Vast en mobiel in één
krachtige totaaloplossing

Wereldwijde dekking

Alles op één factuur

Regie over al het telefoonverkeer

Werkt op alle mobiele telefoons

Netwerk onafhankelijk
data delen

Klant
Worden?

Wil je als eindgebruiker gebruikmaken van een van onze diensten? Gebruik het contactformulier en we brengen je graag in contact met een van onze partners.

My-Connect
Eisenhowerweg 16
5466 AC Veghel


T 088 011 04 00
sales@my-connect.nl

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.

Partner
Worden?

Wil je My-Connect partner worden? Gebruik het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.