My-Connect
Cirrus (WaaS)

My-Connect Cirrus is voor het MKB en Enterprise de ideale manier om een cloud managed wifi omgeving aan te bieden in een recurring businessmodel.

Cirrus

Cloud managed Wifi
My-Connect Cirrus

My-Connect Cirrus kan ingezet worden door resellers om op afstand meerdere locaties te beheren middels cloud beheer. Dit stelt ze in staat om snel support te verlenen en te troubleshooten als er problemen zijn met een multi-site wifi omgeving. Scan met de smartphone app een QR-code om access points via Zero Touch Deployment toe te voegen aan de multi tenant cloudomgeving.

De cloud management tool Cirrus
bevat alle gewenste Enterprise features

Wifi 5 & Wifi 6 Access Points
Voor My-Connect Cirrus zijn verschillende kwalitatieve wifi 5 en wifi 6 access points beschikbaar tegen een concurrerende prijs. Deze access points zijn voor verschillende toepassingen in te zetten en af te stemmen op de eigenschappen van een kantoor of bedrijfsomgeving.

Cloud Managed Switches
Binnen het portfolio kunnen wij Cloud Managed Switches leveren die geschikt zijn om in een complexe data infrastructuur vanuit de cloud te beheren. Het voordeel hiervan is dat je met de ‘Enterprise Features’ alle gewenste netwerkinstellingen kunt toepassen voor een professioneel zakelijk netwerk.

Enterprise Features
De cloud management tool OmniVista Cirrus bevat alle gewenste Enterprise features, zoals Quality of Service, BLE, Asset Tracking, Voice over Wi-Fi, advanced monitoring, IoT, BYOD, Container & Profile based security, Private PSK en WPA3. Dit is geschikt voor gebruik in onder andere sectoren als de zorg, logistiek, hospitality, educatie en overheid.

Heatmap: Predictive Site Survey
Met My-Connect Cirrus kunnen resellers voorafgaand aan een project, op basis van een plattegrond, een schatting maken van het aantal access points dat op locatie nodig is. De heatmap tool stelt ze in staat om gemakkelijk objecten toe te voegen op de plattegrond. Vervolgens kan op basis van demping worden getoond wat de signaalsterkte is van een access point. Door de heatmap goed in te richten in de tool, kan de plattegrond gebruikt worden om eindgebruikers te voorzien van een passend advies.

Wifitrainingen

Wil je een vliegende start maken met My-Connect Cirrus? Maak dan gebruik van onze wifi trainingen. Voor elke vorm van cloud management is gedegen kennis noodzakelijk om het optimale uit een wifi omgeving te halen.

We nodigen je daarom uit om met ons in gesprek te gaan, zodat we je kunnen adviseren en ondersteunen.

Over My-Connect Cirrus

Zero touch deploymentGebruik de smartphone app om de QR code te scannen en access points rechtreeks toe te voegen aan de cloud omgeving.

Container/profile based securityGebruik containers en stel profielen op voor verschillende clients, waarmee bepaald kan worden tot welk gedeelte van het netwerk ze toegang krijgen.

Volledig access point portfolioVoor My-Connect Cirrus is een breed portfolio aan access points beschikbaar van Alcatel-Lucent Enterprise.

Klant
Worden?

Wil je als eindgebruiker gebruikmaken van een van onze diensten? Gebruik het contactformulier en we brengen je graag in contact met een van onze partners.

My-Connect
Eisenhowerweg 16
5466 AC Veghel


T 088 011 04 00
sales@my-connect.nl

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.

Partner
Worden?

Wil je My-Connect partner worden? Gebruik het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Google's Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van toepassing.